Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Ria
5 maanden geleden

Nadat er – zonder succes- door verschillende hulpverleners (artsen/pedicures) geprobeerd was twee hardnekkige voetwratten te verwijderen, kwam ik bij Pauline terecht. Ik wandel heel veel en werd erg gehinderd door de wratten, maar was ook door het uitblijven van succes een beetje wanhopig geworden.
Het heeft een paar jaar geduurd, maar dankzij verschillende behandelmethoden en een niet aflatende vasthoudendheid van Pauline (en mijzelf) is het gelukt – ik ben wrattenvrij en daar ben ik heel blij mee!
Niet alleen is Pauline zeer kundig, het is ook nog eens altijd heel gezellig – een aanrader!

Bart van Soest
8 maanden geleden

De aanhouder wint!
Ik ben 5 jaar geleden bij Pauline terecht gekomen (toen nog bij Trias) met hardnekkige kalknagels. Ik ben er nu van af dankzij volharding en het uitproberen van verschillende methoden.

Wat mij uiteindelijk het meest heeft geholpen is het gebruiken van rubber teenkappen ter bescherming van de nagel in de schoen in combinatie met Dadi oil om de nagel zacht te houden.
Dank Pauline!

Marieke
5 jaar geleden

Dit afgelopen jaar heb ik wegens kanker een lang traject van chemotherapie achter de rug. Een aantal gevolgen van chemotherapie waren mij bekend, maar dat mijn nagels aan handen en voeten los gingen zitten en zouden bezwijken niet. Zo kwam ik bij Pauline terecht. Best ten einde raad, wat ik nu met mijn voeten (en handen) aan moest. Pauline heeft me prettig en deskundig geholpen en samen hebben we naar oplossingen gezocht. Ze heeft mij goede tips en adviezen mee gegeven waar ik thuis in de verzorging en verlichting van pijn en klachten verder mee kon. En ook hoop dat het uiteindelijk weer allemaal goed komt en dat ik weer nette voeten krijg. Inmiddels zijn mijn voeten inderdaad opweg weer netjes te worden.
Pauline, ontzettend bedankt! Ook psychisch heeft mij jouw hulp enorm gesteund!

Naima
7 jaar geleden

Dat er zoveel bij komt kijken om goed voor je voeten te zorgen, wist ik niet! Duidelijke uitleg en praktische oplossingen hebben voor mij een groot verschil gemaakt, inclusief een doorverwijzing.
Sindsdien ga ik regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt. De laatste was erg prettig omdat ik een ingegroeide teennagel had, en dit werd verholpen. Dankjewel Pauline!

Richarf
7 jaar geleden

Deskundige en fijne professional

Annemiek
7 jaar geleden

Al jaren ben ik een (redelijk) fanatiek hardloopster, zonder voetklachten of andere blessures. Eenmaal de 40 gepasseerd kreeg ik toch wat probleempjes. Ik kreeg steeds meer eelt op allerlei vreemde plekken, jeukende bultjes onder mijn voeten en schimmel onder de nagel van mijn grote teen. Dat laaste vond ik het allervervelendste, want het staat zo lelijk !

Natuurlijk ben ik naar de huisarts gegaan die mij steeds dezelfde middeltjes voorschreef, hopeloos, de schimmel onder mijn teen bleef zich maar uitbreiden en de jeukende bultjes gingen wel weg met de crème die ik kreeg voorgeschreven maar kwamen net zo hard weer terug zodra de kuur was afgelopen…

Uiteindelijk heb ik me laten behandelen door Pauline, je eelt weg laten halen door een pedicure bleek al snel effectiever dan zelf met een soort rasp aan de slag gaan. Dat laatste lijdde tot bloederige taferelen. Wat jeukende bultjes betreft, heb ik uitleg gekregen hoe ze ontstaan, hoe hardnekkig ze zijn en vooral hoe te voorkomen dat je ze wéér oploopt. Oa door simpelweg je schoenen goed te luchten.

Kwa schimmel zat ik inmiddels op 4 aangetaste teennagels. Volgens Pauline is er geen middel tegen opgewassen mits je niet regelmatig de bovenlaag van de aangetaste nagel afvijlt. Ook daar geldt, laten afvijlen door een pedicure is vele malen effectiever dan zelf met een vijltje lopen pielen. Ik ben, met hulp van nog wat andere middeltjes, nu bijna van de aandoening genezen.

Verder bleek ik een aantal kleine likdoorntjes onder mijn voet te hebben die Pauline heeft verwijderd. Kortom, eens in de zoveel tijd naar de voetpedicure gaan is voor mij net zo’n routine geworden als eens per jaar nieuwe hardloopschoenen kopen !

Liesbeth Bouwhuis
7 jaar geleden

Hallo Pauline,
Was leuk om je op bezoek te hebben, samen met mijn dochters. Veel over onze voeten geleerd en ze lopen er weer keurig bij! Dank je, gaan we vaker doen

Johan
7 jaar geleden

Hallo Pauline, bij deze wil ik je laten weten dat ik erg tevreden ben over jouw oordelen en adviezen en de behandelingen. Je hebt mij al meerdere concrete tips aan de hand gedaan, die ik heb opgevolgd en waar mijn voeten baat bij hebben. Ook de recente voetmetingen die voor mijn vrouw Erny hebben geleid tot aanschaf van brede in plaats van standaard schoenen (he, ik hoef ze niet "uit te lopen"). Ga zo door. We zijn zeer tevreden.